Nyheter

  • Glade medlemmer

    Utbetaling av kjøpsutbytte

    Alle som er medlem i Finnås kraftlag kan venta seg ein hyggeleg sum pengar inn på konto. Kjøpsutbyttet er basert på handel med kraftlaget i 2019.

  • alt  blir  bra

    Ekstraordinær koronastøtte

    Styret i Finnås Kraftlag har sett av ekstra støttemidlar til lag og organisasjonar som har lidd tap som følgje av Korona-restriksjonar.

  • Avtroppande

    Godt årsmøte i Bømlohallen

    Årsmøtet for 2020 vart i år utsett til onsdag 17.juni grunna korona tiltaka landet vårt no lever etter. Trass dette  meldte det seg på 53 medlemmer der 40 av desse møtte opp og representerte 47 stemmer. Årsmøte handsama ordinære årsmøtesaker.

  • Velkommen til årsmøte. Bilde av Bømlohallen

    Årsmøte Finnås Kraftlag

    Me ønsker alle medlemmane våre velkommen til årsmøte i Finnås Kraftlag SA onsdag 17.juni kl. 18:00. Registrering av stemmer frå kl.17:00-17:50. Av omsyn til smittevern grunna Korona-situasjonen innfører me påmelding til årsmøte. For å delta må du melda deg på innan 12.juni. 

  • Tor Bjarne Smedsrud

    Ny Administrerande Direktør tilsett i Finnås Kraftlag SA

    Eit samrøysta styre har tilsett Tor Bjarne Smedsrud (45) som ny administrerande direktør i Finnås Kraftlag SA. Smedsrud er tidligare elverksjef i Suldal Elverk og kjem frå stillinga som stadleg leiar Indre Ryfylke for Haugaland Kraft Nett AS.

Arkiv

Døgnvakt straumnett

53 42 89 10
952 20 674
24/7