Nyheter

  • Montørar arbeidar i stolpe

    Kraftlaget blir konsern

    - men det meste blir som før.

    Kraftlaget må tilpassa seg endringar i energiloven og krav om selskapsmessig skilje. Omorganiseringa skjer ved etablering av konsern frå 01.januar 2020

  • Nils Gunnar Gloppen

    Utbetaling av kjøpsutbytte

    Alle som er medlem i Finnås kraftlag kan venta seg ein hyggeleg sum pengar inn på konto 10. desember. Kjøpsutbyttet er basert på handel med kraftlaget i 2018.

  • Ungdommer på LAN

    - Fem grandis i dagen på EvoLAN!

    I Rubbhallen denne veka er 80 ungdommar samla til LAN-party. I det me kjem til Rubbestadneset for å lodda stemninga møter me tre unge gutar som et pizza, og er tydeleg oppglødde av stemninga.–Dette er den første, men me kjem til å eta fem Grandis til dagen – minst!

  • mann som jogger

    Spreke Bømlingar

    Turteljaren som er montert i lysløypa til Fet viser ofte over er 130 teljande kvar dag. Store og små, med barnevogn, rullestol - eller i eit forrykande joggetempo: tenkjer dei over korleis løypa vart til?

  • Gerd Turid Røksund og Silje Alvsvåg i samtale

    – Frykteleg fantastisk

    Det er Silje Alvsvåg som seier dette om oppstarten på det nye bedehuset på Moster, Salem. Forsamlingshuset fekk støtte frå Finnås Kraftlag då det blei bygd, og me tok turen til Moster for å sjå korleis det står til med den frivillige aktiviteten.

  • Luftig sveve

    - De er klin galne!

    Det sa læraren på Norges Toppidrettsgymnas då han kom til Bømlo Motorsportstadion og såg den moderne banen som ligg midt i kommunen vår. Banen er bygd med solid støtte frå Finnås Kraftlag.

  • årsmøte 20119

    Godt årsmøte i Rubbhallen

    85 medlemmer som representerte 107 stemmer møtte på årsmøte i Rubbestadneset. Årsmøte handsama ordinære årsmøtesaker, i tillegg til sak om tilpassing til krav om selskapsmessig skilje.

Arkiv

Døgnvakt straumnett

53 42 89 10
952 20 674
24/7